Natalie Carrion

Natalie Carrion

Natalie Carrion, 21 år, påbörjade aktivt resan mot sin karriär som professionell musiker som 16 åring gatumusikant på Umeås gator, år 2012.

”Första gången jag ställde mig där skakade jag så mycket att jag inte kunde stå upp, gitarrspelandet var lite knackligt och stämbanden hade slagit en dubbelknut. Och vet du? Ändå gick jag tillbaka dagen efter. Det beslutet gav mig möjlighet att utvecklas både som individ och som musiker och det ha varit avgörande för att jag skulle komma dit jag är idag. Att jag kunde ställa mig där första dagen och dagarna efter det var för att jag hade ett mål som var större än mina rädslor. Och det målet har jag kvar än idag, att få resa över hela världen och spela min musik. Målsättning ha för mig varit en grundläggande nyckel till min framgång.” – Natalie Carrion

Men musikintresset har funnits sedan hon var liten. En mamma med samiskt ursprung som alltid hade en sång redo och en pappa med ursprung i Karibien som bidrog med salsarytmen i hemmet.
Texterna till låtarna på hennes debutalbum ”En sång om livet” har hon skrivit själv.
”Texterna skulle jag beskriva som en självbiografi där även mitt samiska arv får ta en viktig plats. Minoritetsfolks rättigheter är en grundläggande pelare i mitt liv som med all rätt får ta sin plats i musiken. Jag skriver oftast musik på nätterna, det är i perioder, då är det bara att sätta pennan i handen och sedan är det som att känslorna skriver åt mig. Vissa vill förändra världen genom politik och jag vill göra världen bättre med musiken. Jag vill förmedla det mänskliga, så som skörhet, sorg, hopp, glädje, ödmjukhet och ärlighet.”

Nyheter om företaget

Kontakta oss

Skicka oss gärna ett mail så svarar vi så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search