Boksläpp för entreprenörsduon – nu väntar fler lanseringar

 I Creative Corporation, Nyheter

På onsdagskvällen hölls boksläpp på Sliperiet för Sisters in Law och boken Gift – Skapa ditt unika bröllop.

Det känns jättefint att äntligen kunna hålla den färdiga boken i våra händer, säger Kristina Grahn och Zanna Metzer, entreprenörerna bakom Sisters in Law.

Onsdagen den 6 december släppte entreprenörsduon Kristina Grahn och Zanna Metzer sin bröllopsbok Gift. Förutom boken driver de båda företaget Sisters in Law och nyöppnade Butik Ellen Marie på Sveagatan i Umeå. Verksamheten innefattar bland annat e-handel, en blogg samt kläd- och sömnadsdesign.

– Det känns toppen att boken nu är ute! Vi är så glada och stolta över det arbete som vi har gjort det senaste året tillsammans med alla inblandade, säger Kristina Grahn och Zanna Metzer.

Till boken – som handlar om bröllopsmode, hållbarhet och att sätta sin egen prägel – har de bland annat inspirerats av västerbottniska naturupplevelser, material och hantverk.

– Vi bor i ett fantastiskt landskap och det vill vi lyfta, säger Zanna Metzer.

Kreativa samarbeten har varit en nyckel och i boken syns bland andra artisten Sofia Jannok och Umeåföretaget Rivia Sports. Och just samarbeten är någonting som präglar Sisters in Law och som hela tiden uppstår och bubblar bland entreprenörerna i inkubatorn Uminova eXpression.

– Det finns så många fantastiskt duktiga företag och människor och kan man då samarbeta på ett sätt som får alla inblandade att växa så är det win-win. Vi har haft fullt förtroende för våra partners, för deras kunskap och deras kapacitet. Det har vi också försökt lyfta, säger Kristina Grahn och Zanna Metzer.

2017 har varit ett fullspäckat år för de båda entreprenörerna som tidigare drivit sina egna företag. Kristina Grahn har i sitt företag varit en del av Uminova eXpression och Zanna Metzer har tidigare suttit på BIC Factory.

Vi är jättestolta över den resa som Sisters in Law har gjort. Du som entreprenör kan åstadkomma så mycket bra saker tillsammans med andra och talangfulla samarbeten är Kristina och Zanna ett gyllene exempel på, säger Marlene Johansson, vd på Uminova eXpression.

Nu har de båda entreprenörerna gått ihop i ett gemensamt bolag och de har stora planer inför det nya året.

– 2018 ser vi så mycket fram emot! Vi ska närvara på Formex och bröllopsmässan Bröllopsfeber. Sen kommer vi också att lansera en egen brudkollektion och ett eget magasin som en ytterligare förlängning av bloggen. Vi har som mål att omsätta en miljon kronor under 2018, så där har vi något att jobba mot, berättar Kristina Grahn och Zanna Metzer.

Gift ges ut av det Umeåbaserade förlaget – tillika eXpression alumnen – North Chapter.
Boken har också filmatiserats av Hartafilm, ett filmbolag som sitter i eXpression.

För mer information, kontakta:
Kristina Grahn och Zanna Metzer, Sisters in Law
info@sistersinlaw.se

Marlene Johansson, vd Uminova eXpression
marlene.johansson@uminovaexpression.se
070-647 95 39

Rekommenderade nyheter
Kontakta oss

Skicka oss gärna ett mail så svarar vi så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search