PROGRAM

IDEATION

No limits. Just great ideas. 

Ideation är en workshopserie för studenter som genom kreativa processer låter dig generera, kommunicera och utveckla dina idéer. Här får du testa din entreprenörsförmåga och samarbeta i team med deltagare från olika discipliner på Umeå universitet.

Workshoparna ger dig inblick i hur en entreprenörsprocess kan se ut och vilka vägar den kan ta. Varje tillfälle har ett tema och en expert på temat finns med för att stötta dig och ditt team att utveckla er idé.

Tillsammans med ditt team kommer du att testa på idégenerering, marknadsverifiering – och slutligen att pitcha inför en jury.

SUMMER EXPRESSION

Product design insight and creative outburst.

Under en sommar får du som ung kreatör chansen att ta din design från idé till färdig produkt i samarbete med skickliga producenter i Umeåregionen.

Summer eXpression är sommarprogrammet som riktar sig till dig som är student inom estetiska utbildningar, unga oupptäckta kreatörer och innovatörer. Programmet fokuserar på formgivning av bruksföremål och under dess sju veckor kommer du att arbeta med skisser och prototyper för att sedan sätta din design i småskalig produktion.

Vill du bredda din portfolio, lära dig mer om entreprenörskap, formgivning, paketering, prissättning och produktion så är Summer eXpression rätt för dig.

EXPRESS

Break out the creative entrepreneur in you.

Du är en kreativ doer – och du har en idé. eXpress är programmet som riktar sig till dig med embryot till en affärsidé inom de kreativa och kulturella näringarna som du är redo att utveckla vidare till ett företag.

Du behöver inte ha startat ditt företag ännu. Det vi kräver av dig är ditt engagemang och din tid. Vi står för coaching i framkant, smarta metoder och inspiration.

CREATIVE CORPORATION

The creative entrepreneur. Elevated.   

Hitta ditt fokus, bygg självledarskap och stärk din långsiktiga förmåga att hantera förändring och utvecklas. Vårt program Creative Corporation, ett regelbundet affärsutvecklingsstöd, är designat för att hjälpa dig med ditt fortsatta entreprenörskap.

Programmet pågår i upp till två år – tiden anpassas efter var just du befinner dig i ditt entreprenörskap. Genom vår metod, The eXpression Umeå method, utvecklar vi tillsammans ett hållbart och uthålligt företagande så att du kan förverkliga din affärsidé.

Kontakta oss

Skicka oss gärna ett mail så svarar vi så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search