CREATIVE CORPORATION

The creative entrepreneur. Elevated.

Hitta ditt fokus, bygg självledarskap och stärk din långsiktiga förmåga att hantera förändring och utvecklas. Vårt program Creative Corporation, ett regelbundet affärsutvecklingsstöd, är designat för att hjälpa dig med ditt fortsatta entreprenörskap.

Programmet pågår i upp till två år – tiden anpassas efter var just du befinner dig i ditt entreprenörskap. Genom vår metod, The eXpression Umeå method, utvecklar vi tillsammans ett hållbart och uthålligt företagande så att du kan förverkliga din affärsidé.

Vem är du?

Har du redan verifierat din affärsidé, testat din affärsmodell och är redo att utveckla ditt företag – då är Creative Corporation rätt för dig.

Som deltagare förväntas du vara på plats och aktivt delta i coaching, workshops och aktiviteter tillsammans med andra entreprenörer i inkubatorn. Vi tror på medskapande och samarbeten, coaching sker därför både individuellt och i grupp. Du behöver kunna dedikera minst en halvtid till programmet.

Din tid är nu.

Programmet Creative Corporation är öppet året om och antagning sker löpande. Är du intresserad av att delta eller vill veta mer om programmet, kontakta någon av våra ansvariga coacher.

Frågor?

Kontakta oss

Skicka oss gärna ett mail så svarar vi så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search