EXPRESS

Break out the creative entrepreneur in you.

Du är en kreativ doer – och du har en idé. eXpress är programmet som riktar sig till dig med embryot till en affärsidé inom de kreativa och kulturella näringarna som du är redo att utveckla vidare till ett företag.

Du behöver inte ha startat ditt företag ännu. Det vi kräver av dig är ditt engagemang och din tid. Vi står för coaching i framkant, smarta metoder och inspiration.

En väg framåt

Under tre månader får du genom workshops coachning av våra erfarna affärscoacher och stöd av gästande experter som handplockats från svenskt affärs- och näringsliv. Stor vikt läggs vid din förmåga att självständigt arbeta med din idé och dina meddeltagare i programmet finns med som bollplank och stöttepelare.

Programmet ger dig verktygen du behöver för att snabbt och effektivt testa din affärsidé mot marknaden.

Detta program hålls i första hand på engelska.

Släpp din idé fri!

Antagning till eXpressprogrammet sker en gånger per termin. Sista datum för ansökan hösten 2018:

  • 2018-09-03

Frågor

Feedback från andra deltagare

  • Den uppmuntrande andan, det "höga taket och tjocka väggarna". Alla verktyg man behöver för att kunna utveckla ett företag, projekt eller idé ges.

    Deltagare eXpress våren 2018
  • Engagerade och kunniga personer som höll i workshoparna. Det gick alltid att applicera temat på sin egen affärsidé samtidigt som det var bra att få input och lyssna på de andra i gruppen! Bra och trygg miljö med inspirerande personer som lockade fram nyfikenhet, kreativitet och mod!

    Deltagare eXpress våren 2018
  • Helped me organize my to-dos and have-to by means of elimination. The methodology helped me organize and prioritize what all needed to be done.

    Deltagare eXpress hösten 2017
Kontakta oss

Skicka oss gärna ett mail så svarar vi så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search