SUMMER EXPRESSION

Product design insight and creative outburst.

Under en sommar får du som ung kreatör chansen att ta din design från idé till färdig produkt i samarbete med skickliga producenter i Umeåregionen.

Summer eXpression är sommarprogrammet som riktar sig till dig som är student inom estetiska utbildningar, unga oupptäckta kreatörer och innovatörer. Programmet fokuserar på formgivning av bruksföremål och under dess sju veckor kommer du att arbeta med skisser och prototyper för att sedan sätta din design i småskalig produktion.

Vill du bredda din portfolio, lära dig mer om entreprenörskap, formgivning, paketering, prissättning och produktion så är Summer eXpression rätt för dig.

Guidande expertis

Du handleds av våra affärscoacher samt två välrenommerade experter. Margot Barolo som driver designbyrån Margot Barolo AB och är programansvarig vid Beckmans designhögskola. Samt Johan Gustafsson, vd för Struktur Industridesign AB och lärare vid Umeå Institute of Design.

Design på riktigt

Varje deltagare erbjuds möjligheten att producera sin design i ett begränsat antal upplagor beroende på val av material och producent. Programmet sätter dig därför tidigt i kontakt med yrkesskickliga producenter som hjälper dig att fatta rätt beslut för din design.

Summer eXpression avslutas med en vernissage där du får chans att visa upp och sälja din produkt.

Antagning

Programmet tar emot tio deltagare som antas av en jury bestående av våra affärscoacher och erfarna branschexperter.

Anmälan för Summer eXpression 2019 öppnar i februari.

Frågor

Tidigare deltagare i Summer eXpression

Kontakta oss

Skicka oss gärna ett mail så svarar vi så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search